Frituur Tommeke

Welkom bij Frituur Tommeke in Lier

Op zoek naar de lekkerste frietjes en snacks in Lier en omstreken? Zoek niet verder!

Bij Frituur Tommeke staan we garant voor overheerlijke frietjes die je smaakpapillen zullen verwennen. Frituur Tommeke is niet alleen een favoriete bestemming voor Lierenaars, maar ook voor bewoners van naburige dorpen zoals Lint, Duffel, Boechout en Ranst. We nodigen je van harte uit om onze smaakvolle gerechten te ontdekken en deel uit te maken van onze tevreden klantenkring. Bij Frituur Tommeke draait alles om smaak, kwaliteit en service. Kom vandaag nog langs en ontdek waarom we de nummer één keuze zijn voor inwoners van Lier, Lint, Duffel, Boechout en Ranst. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Je kan bij Frituur Tommeke makkelijk online bestellen.

Bij Frituur Tommeke geloven we in versheid. Onze frietjes worden dagelijks gesneden uit de beste aardappelen en perfect gebakken tot in de perfectie.

Of je nu zin hebt in een klassieke friet met mayo, een sappige burger, een knapperige kroket, of een ander verrukkelijk gerecht, ons uitgebreide menu heeft voor ieder wat wils.

We staan altijd voor je klaar met een glimlach. We streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden, elke keer dat je bij ons langskomt.

Frituur Tommeke is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een plek waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van lekker eten in een gezellige omgeving.

We bevinden ons in het hart van Lier, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor zowel inwoners als bezoekers van de stad.