Frituur Tommeke

"Nieuwe smaakavonturen ontdekken in Lier?

Frituur Tommeke staat voor je klaar!

Welkom bij Frituur Tommeke, dé frituur in Lier waar smaak en kwaliteit samenkomen. Onze passie voor overheerlijke frietjes en snacks is ongeëvenaard.

Als je in Lier bent, is een bezoek aan Frituur Tommeke een must!

Frituur Tommeke in Lier is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle maaltijd. Of je nu trek hebt in een snelle hap of een uitgebreidere maaltijd, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs bij Frituur Tommeke en ontdek waarom we de favoriete frituur van velen in Lier zijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je smaakpapillen te verwennen. Tot ziens bij Frituur Tommeke in Lier!”

 

Bij Frituur Tommeke geloven we in versheid. Onze frietjes worden dagelijks gesneden uit de beste aardappelen en perfect gebakken tot in de perfectie.

Of je nu zin hebt in een klassieke friet met mayo, een sappige burger, een knapperige kroket, of een ander verrukkelijk gerecht, ons uitgebreide menu heeft voor ieder wat wils.

We staan altijd voor je klaar met een glimlach. We streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden, elke keer dat je bij ons langskomt.

Frituur Tommeke is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een plek waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van lekker eten in een gezellige omgeving.

We bevinden ons in het hart van Lier, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor zowel inwoners als bezoekers van de stad.